Modificarea setării de confidențialitate a poveștii pe Facebook
Copiază linkul
Ajutor pentru aplicaţia pe iPhone
Ajutor pentru aplicaţia pe iPad
Ajutor pentru aplicaţia Android
Ajutor pentru computer
Ajutor pentru aplicaţia Facebook Lite
Ajutor pentru aplicaţia pe iPhone
Ajutor pentru aplicaţia pe iPad
Ajutor pentru aplicaţia Android
Ajutor pentru computer
Ajutor pentru aplicaţia Facebook Lite
Orice conținut pe care îl adaugi în povestea ta va apărea atât pe Facebook, cât și pe Messenger și va fi distribuit aceleiași audiențe în ambele aplicații.
Poți oricând să stabilești persoanele cărora le va fi distribuită povestea și să schimbi aceste setări.
Schimbarea setărilor de confidențialitate ale poveștii
- Adaugă o fotografie sau un clip video de distribuit în poveste.
- În stânga sus, lângă Povestea ta, apasă pe
Setări și selectează audiența:
- Public: dacă alegi opțiunea Public, povestea va fi vizibilă oricui de pe Messenger sau Facebook.
- Prieteni: dacă alegi opțiunea Prieteni, povestea va fi vizibilă prietenilor tăi de pe Facebook.
- Personalizat: dacă alegi opțiunea Personalizat, povestea va fi vizibilă doar persoanelor pe care le selectezi.
Ascunderea poveștii de anumite persoane
- Deschide aplicația Facebook pentru Android sau iOS.
- Setează nivelul de confidențialitate al poveștii la Prieteni.
- Atinge Nu afișa povestea pentru.
- Atinge pentru a selecta persoanele cărora nu dorești să li se afișeze povestea.
- Atinge Gata sau
Înapoi în partea de sus, apoi atinge Salvează.
Utilizatorii pe care i-ai adăugat în Lista de restricționări nu vor putea să-ți vadă povestea.
Reține: Toate modificările pe care le aduci setărilor de confidențialitate ale poveștii vor fi valabile atât pentru fotografiile și clipurile video existente în poveste, cât și pentru cele pe care le vei adăuga pe viitor. Poți să modifici oricând aceste setări.
Articole asociate
Articole asociate
Alte modalităţi de a obţine ajutor
Discută cu asistentul Meta AI
Rezolvă probleme, fă modificări şi primeşte asistenţă în timp real
