Tarinan yksityisyysasetusten muuttaminen Facebookissa

Kopioi linkki
iPhone-sovelluksen ohje
iPad-sovelluksen ohje
Android-sovelluksen ohje
Ohje tietokoneille
Facebook Lite -sovelluksen ohje
Kaikki tarinaasi lisäämäsi sisältö näkyy sekä Facebook- että Messenger-sovelluksissa, ja ne jaetaan samoille yleisöille molemmissa sovelluksissa.
Sinä päätät aina, keiden kanssa jaat tarinasi, ja voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa.

Tarinan yksityisyysasetusten muuttaminen

  1. Lisää kuva tai video, jonka haluat jakaa tarinassasi.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa Oma tarinasi -kohdan vieressä Asetukset ja valitse yleisö:
    • Julkinen: kun valitset Julkinen, tarina näkyy kaikille Messengerissä tai Facebookissa.
    • Kaverit: kun valitset Kaverit, tarina näkyy Facebook-kavereillesi.
    • Mukautettu: kun valitset Mukautettu, tarina näkyy vain valitsemillesi käyttäjille.

Tarinan piilottaminen tietyiltä käyttäjiltä

  1. Avaa Facebook-sovellus iOS:lle tai Androidille.
  2. Aseta tarinasi yksityisyysasetukseksi Kaverit.
  3. Napauta Piilota tarina seuraavilta.
  4. Valitse henkilöt, joilta tarinasi piilotetaan.
  5. Napauta yläreunassa Valmis tai Takaisin ja valitse Tallenna.
Jos olet lisännyt käyttäjän rajoitettujen listallesi, hän ei näe tarinaasi.
Huomautus: Tarinan yksityisyysasetuksiin tehdyt muutokset koskevat kaikkia tämänhetkisten ja tulevien tarinoidesi kuvia ja videoita. Voit muokata näitä asetuksia milloin tahansa.

Kyllä
Ei

Muita tapoja saada apua

Keskustele Meta AI:n tukiavustajan kanssa
Ratkaise ongelmia, tee muutoksia ja pyydä tukea reaaliaikaisesti