Αλλαγή ρυθμίσεων απορρήτου ιστορίας στο Facebook

Αντιγραφή συνδέσμου
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPhone
Βοήθεια για την εφαρμογή για iPad
Βοήθεια για την εφαρμογή για Android
Βοήθεια για υπολογιστές
Βοήθεια για την εφαρμογή Facebook Lite
Ό,τι προσθέτετε στην ιστορία σας εμφανίζεται στο Facebook και στο Messenger και κοινοποιείται στο ίδιο κοινό και στις δύο εφαρμογές.
Εσείς ελέγχετε πάντα σε ποιους κοινοποιείτε την ιστορία σας, ενώ επίσης μπορείτε να αλλάξετε τις σχετικές ρυθμίσεις οποιαδήποτε στιγμή.

Αλλαγή των ρυθμίσεων απορρήτου της ιστορίας σας

  1. Προσθέστε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο για κοινοποίηση στην ιστορία σας.
  2. Δίπλα στην επιλογή Η ιστορία σας πάνω αριστερά, πατήστε Ρυθμίσεις και επιλέξτε το κοινό σας:
    • Δημόσια: Αν επιλέξετε Δημόσια, η ιστορία θα είναι ορατή σε όλους στο Messenger ή στο Facebook.
    • Φίλοι: Αν επιλέξετε Φίλοι, η ιστορία θα είναι ορατή στους φίλους σας στο Facebook.
    • Προσαρμογή: Αν επιλέξετε Προσαρμογή, η ιστορία θα είναι ορατή μόνο στα άτομα που έχετε επιλέξει.

Απόκρυψη της ιστορίας σας από συγκεκριμένα άτομα

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook για iOS ή Android.
  2. Επιλέξτε τη ρύθμιση απορρήτου Φίλοι για την ιστορία σας.
  3. Πατήστε Απόκρυψη ιστορίας από.
  4. Πατήστε για να επιλέξετε τα άτομα στα οποία δεν θέλετε να εμφανίζεται η ιστορία σας.
  5. Πατήστε Τέλος ή Πίσω στο πάνω μέρος και, στη συνέχεια, πατήστε Αποθήκευση.
Αν έχετε προσθέσει κάποιο άτομο στη λίστα περιορισμένων, δεν θα μπορεί να δει την ιστορία σας.
Σημείωση: Οι αλλαγές που κάνετε στις ρυθμίσεις απορρήτου της ιστορίας σας ισχύουν όχι μόνο για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που υπάρχουν ήδη στην ιστορία, αλλά και για τις φωτογραφίες και τα βίντεο που προσθέτετε από εδώ και στο εξής. Μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις οποιαδήποτε στιγμή.

Ναι
Όχι

Άλλοι τρόποι λήψης βοήθειας

Συνομιλήστε με τον Βοηθό υποστήριξης Meta AI
Επιλύστε προβλήματα, κάντε αλλαγές και λάβετε υποστήριξη σε πραγματικό χρόνο