Jak změnit nastavení soukromí u příběhu na Facebooku
Zkopírovat odkaz
Nápověda k aplikaci pro iPhone
Nápověda k aplikaci pro iPad
Nápověda k aplikaci pro Android
Nápověda pro počítače
Nápověda pro aplikaci Facebook Lite
Nápověda k aplikaci pro iPhone
Nápověda k aplikaci pro iPad
Nápověda k aplikaci pro Android
Nápověda pro počítače
Nápověda pro aplikaci Facebook Lite
Cokoli, co do příběhu přidáte, se objeví na Facebooku i v Messengeru a bude se sdílet se stejným okruhem uživatelů.
Vždycky můžete nastavit, s kým svůj příběh sdílíte, a dané nastavení můžete kdykoli změnit.
Změna nastavení soukromí u příběhu
- Přidejte fotku nebo video, které chcete v příběhu sdílet.
- Vedle Váš příběh vlevo nahoře klikněte na
Nastavení a vyberte okruh uživatelů:
- Veřejný: Když zvolíte Veřejný, příběh uvidí všichni na Messengeru i na Facebooku.
- Přátelé: Když zvolíte Přátelé, příběh uvidí vaši přátelé na Facebooku.
- Vlastní: Když zvolíte Vlastní, příběh uvidí jen ti, které vyberete.
Skrytí příběhu pro konkrétní lidi
- Spusťte aplikaci Facebook pro iOS nebo Android.
- Nastavte soukromí příběhu na Přátelé.
- Klepněte na Skrýt příběh před.
- Klepnutím vyberte lidi, před kterými chcete příběh skrýt.
- Nahoře klepněte na Hotovo nebo
Zpět a pak klepněte na Uložit.
Lidé, které umístíte na seznam Omezeno, váš příběh neuvidí.
Poznámka: Jakékoli změny v nastavení soukromí příběhu se projeví nejen u všech fotek a videí, které přidáte v budoucnu, ale i u těch, které už v příběhu máte. Nastavení můžete kdykoli změnit.
Další způsoby, jak získat pomoc
Chatujte s Meta AI asistentem podpory
Řešte problémy, dělejte změny a získejte podporu v reálném čase
